Bedrijfskleding Assen

Van horecakleding tot kleding voor in de zorg of de bouw: voor bedrijfskleding in Assen moet u bij Sansport zijn. Wij kunnen werkkleding geheel op maat maken. Zo voorzien wij uw bedrijfskleding graag van een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Hiervoor kunnen wij diverse technieken gebruiken.

Onze medewerkers vertellen u graag welke optie het beste past bij uw situatie en uw wensen in Assen. Door de jaren heen hebben wij al veel bedrijven en ondernemers geholpen met het maken van passende kleding. Bent u onze volgende nieuwe klant?

Van mogelijkheden tot passen bedrijfskleding

Voordat wij uw beroepskleding op maat gaan maken, plannen wij altijd een persoonlijk gesprek in. Dit kan bij ons, maar wij komen ook graag naar u toe in Assen. Tijdens deze afspraak kijken wij samen met u naar wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Ook stellen wij een offerte voor u op.

Wanneer u hiermee akkoord gaat, maken wij uw bedrijfskleding. Ook plannen wij een dag waarop uw werknemers de kleding kunnen passen. Op deze manier weten wij zeker dat uw medewerkers de werkkleding goed vinden zitten. Tot slot maken wij voor u een speciale online winkel. Hier kunnen u medewerkers gemakkelijk de bedrijfskleding in Assen en omgeving bestellen.

Daarom Sansport

Wij doen graag een stap extra voor u. Kiest u voor onze bedrijfskleding, dan profiteert u altijd van het volgende:

  • Uw beroepskleding wordt door ons op maat gemaakt.
  • Uw werknemers kunnen eenvoudig hun werkkleding online bestellen in onze webshop
  • Onze werkkleding voldoet aan de door de Belastingdienst gestelde eisen.
  • Of u nu zoekt naar zorgkleding, beschermende kleding of horecakleding, u vindt het ongetwijfeld in ons aanbod
  • Alle onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Wij weten dus aan welke veiligheidseisen uw bedrijfskleding moet voldoen.

Meer weten?

Wilt u graag zorgkleding of andere bedrijfskleding bij ons bestellen? Of wilt u graag eerst meer weten over onze aanpak in Assen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0519-297942 (Dokkum) of 058-7113320 (Leeuwarden). U kunt ook een e-mail sturen naar info@sansport.nl. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Wanneer mogen wij bedrijfskleding in Assen voor u op maat maken.