Beroepskleding Dokkum

Sansport is in Dokkum en omstreken al ruim 15 jaar een begrip en specialist in beroepskleding. Sansport beschikt over een eigen productielocatie in Dokkum en heeft een goede samenwerking met het buitenland. Dankzij deze mogelijkheden leveren we naast ons brede assortiment ook professioneel op maat gemaakte beroepskleding voor diverse sectoren.

Naast onze webshop kunt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom te Dokkum.

Beroepskleding voor iedere sector

Iedere sector stelt eisen aan beroepskleding, van veiligheid tot hygiëne. U kunt zich bij onze showroom in Dokkum laten informeren naar de mogelijkheden en ons ruime assortiment bekijken.

Sansport biedt namelijk een breed assortiment beroepskleding met een groot aantal gerenommeerde en gecertificeerde merken voor onder andere de volgende sectoren:

  • Bouw en logistiek
  • Horeca
  • Food
  • Zorg en welzijn
  • Reparatie- en garagewerk

Vele mogelijkheden voor de uitstraling van uw bedrijf in Dokkum

Beroepskleding wordt door bedrijven vaak ingezet voor promotionele doeleinden. Santexto biedt vele mogelijkheden om de uitstraling van uw bedrijf te verwerken in de beroepskleding, geheel naar eigen wens.

Eigen kleuren, reflecties of een logo op uw beroepskleding? Dat kan! Laat u terugbellen door één van onze specialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan