[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sansport Friesland is al ruim 15 jaar een begrip en specialist in beroepskleding. Sansport beschikt over een eigen productielocatie in Friesland en een goede samenwerking met het buitenland. Dankzij deze mogelijkheden leveren we naast ons brede assortiment ook professioneel op maat gemaakte beroepskleding voor diverse sectoren.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Beroepskleding voor iedere sector

Iedere sector stelt eisen aan beroepskleding, van veiligheid tot hygiëne. Sansport Friesland biedt een breed assortiment beroepskleding met een groot aantal gerenommeerde en gecertificeerde merken voor onder andere de volgende sectoren:

  • Bouw en logistiek
  • Horeca
  • Food
  • Zorg en welzijn
  • Reparatie- en garagewerk

Sansport Friesland levert ook maatwerk!

Uw beroepskleding kan naast functionaliteit ook ingezet worden voor promotionele doeleinden. Sansport biedt vele mogelijkheden om de uitstraling van uw bedrijf te verwerken in de beroepskleding, geheel naar eigen wens. Eigen kleuren, reflecties of een logo op uw beroepskleding? Dat kan! Laat u terugbellen door één van onze specialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text css=”.vc_custom_1492078847381{padding-top: 45px !important;}”]Beroepskleding Friesland[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]