Unieke bedrijfskleding in Delfzijl

Op zoek naar bedrijfskleding in Delfzijl? Had u hiervoor een specifiek ontwerp in gedachte? En moet uw bedrijfskleding ook aan hoge veiligheidsnormen voldoen? Dan bent u bij Sansport aan het juiste adres. Of u ons nu inschakelt voor zorgkleding, kledij voor bouwvakkers of horecakleding, wij maken het geheel op maat voor u.

Welke wensen u ook heeft, wij houden er rekening mee. Wat kunnen wij in Delfzijl voor u betekenen?

Onze methodes

Van zorgkleding tot kledij voor winkelpersoneel, vrijwel alles kunnen wij voorzien van een afbeelding of belettering naar keuze. Hiervoor gebruiken wij de volgende technieken:

  • Embossing. Met deze techniek wordt uw design als het ware in het textiel van uw werkkleding gestempeld.
  • Wij kunnen uw ontwerp op uw beroepskleding borduren. Hiermee geeft u het kledingstuk van uw werknemers een luxe uitstraling. Ook is deze techniek zeer duurzaam.
  • Transfer. Deze techniek wordt vaak gebruikt als er in meerdere delen bedrijfskleding besteld wordt.
  • Digitale transfer. Dit is vergelijkbaar met bovenstaande methode. Niet ieder ontwerp is hier geschikt voor. Wij kunnen hier wel voor zorgen.
  • Textielzeefdruk. Wanneer u een grote oplage beroepskleding bestelt of de opdruk groot van formaat is, dan is deze methode zeer geschikt.

Wilt u graag weten welke methode het meest geschikt is voor uw situatie en wensen? Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer. Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkkleding voldoet aan uw eisen

Voor ieder beroep is andere bedrijfskleding geschikt. Horecakleding moet er vooral professioneel en verzorgd uitzien, terwijl bescherming bij bouwvakkers een belangrijke rol speelt. Onze medewerkers zijn allemaal VCA-gecertificeerd. Zij weten dus precies aan welke eisen uw bedrijfskleding moet voldoen.

Samen met u bespreken wij dan ook altijd van tevoren wat uw wensen zijn en waar uw kledij aan moet voldoen. Daarna overleggen wij welk ontwerp u graag zou willen hebben en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Op deze manier maken wij bedrijfskleding voor u die geheel aan uw verwachtingen voldoet.

Wilt u onze hulp in Delfzijl?

Wilt u meer weten over onze bedrijfskleding? Of wilt u graag dat wij bij u in Delfzijl langskomen? Neemt u in deze gevallen dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar 058-7113320 of 0519-297942. Ook kunt u ons mailen op info@sansport.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.