Bedrijfskleding Drachten

Wij van Sansport zijn het juiste adres voor u wanneer u bedrijfskleding in Drachten nodig heeft. Wat uw wensen ook zijn en aan welke eisen ook voldaan moeten worden, wij houden er rekening mee.

Had u een bepaald ontwerp in gedachte voor op uw bedrijfskleding? Wij denken hierover graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren in het design verwerkt hebben? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij maken werkkleding die bij uw bedrijf in Drachten past.

Onze manier van werken

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan bedrijfskleding. Al deze kledingstukken kunnen wij naar wens voorzien van een afbeelding of naam: van horeca- tot zorgkleding. Wij maken hiervoor gebruiken van verschillende technieken:

  • Uw logo of bedrijfsnaam kunnen wij op de werkkleding borduren. Dit geeft een luxe uitstraling en het blijft goed zitten, omdat het niet verwast
  • Textielzeefdruk. Deze techniek wordt meestal gebruikt voor grote oplages beroepskleding of als de opdruk groot van formaat is
  • Transfer. Deze methode wordt meestal ingezet wanneer er in meerdere etappes bedrijfskleding besteld wordt
  • Digitale transfers. Deze techniek is vergelijkbaar met bovenstaande
  • Embossing. Uw opdruk wordt als het ware in uw werkkleding gestempeld

Wilt u weten welke methode geschikt is voor uw bedrijfskleding in Drachten? Onze medewerkers vertellen u graag welke techniek het beste is voor uw situatie in Drachten. Neem contact op voor meer informatie

Kies voor een gecertificeerde onderneming

Wij begrijpen dat niet ieder beroep hetzelfde is en dat daardoor de eisen die aan bedrijfskleding gesteld worden ook anders zijn. Om u als klant uit Drachten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, is ieder van onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Niet alleen weten zij welke eisen er in uw specifieke situatie gesteld worden aan uw beroepskleding, maar weten zij ook onder welke omstandigheden uw bedrijf werkt. Of u ons nu inschakelt voor het ontwerpen van uw horecakleding of een ander uniform, bij ons bent u er in Drachten zeker van dat uw bedrijfskleding voldoet aan de gestelde eisen en aan uw verwachtingen.

Meer weten?

Wilt u graag dat wij horecakleding, een outfit voor uw winkelmedewerkers of zorgkleding op maat maken voor u in Drachten? Of wilt u eerst meer informatie over onze bedrijfskleding? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op de volgende nummers: 058-7113320 of 0519-297942. Stuurt u ons liever een e-mail? Zendt u deze dan naar info@sansport.nl.