Bedrijfskleding Eelde

Bedrijfskleding in Eelde koopt u (online) bij een professionele en betrouwbare partner, zoals Sansport. Wij vinden het belangrijk dat afspraken niet alleen gemaakt, maar ook nagekomen worden. Beloven wij dat we uw zorgkleding zullen bedrukken met uw bedrijfslogo voor maandag, dan doen wij dat ook.

U heeft bij ons de keuze uit een zeer ruim assortiment en wij kunnen alle kleding voor u volledig naar wens bedrukken. Vindt u bij ons niet helemaal wat u zoekt, dan kunnen we ook bedrijfskleding voor u op maat maken in Eelde.

Modieus en praktisch

Als werkgever wilt u ongetwijfeld dat beroepskleding vooral praktisch van aard is. Uw monteurs moeten bijvoorbeeld werkbroeken hebben van sterke kwaliteit en schoenen met stalen neuzen. Voor zorgkleding is het belangrijk dat er veel zakken zijn, zodat personeel de handen vrij heeft.

Ook moeten instappers wasbaar zijn. En voor horecakleding geldt dat haarnetjes en schorten onmisbaar zijn in Eelde. Wij hebben ook waterdichte en opvallende werkkleding voor algemeen gebruik, bijvoorbeeld voor wegwerkers of bedrijfshulpverleners.

Ook bedrukken met logo

Wist u dat wij uw beroepskleding ook kunnen bedrukken met uw bedrijfslogo of –naam? Hierdoor zijn uw werknemers goed herkenbaar in Eelde en met uniforme bedrijfskleding zien zij er verzorgd uit. Wij hebben hiervoor verschillende technieken, waaronder:

  • Zeefdruk: ideaal voor grotere bestellingen
  • (Digitale) transfer: handig voor kleinere hoeveelheden
  • Borduren: ziet er luxe uit en gaat lang mee

Wanneer de logo’s samen minimaal 70 cm2 zijn, dan ziet de Belastingdienst dit als bedrijfskleding. Dat levert u financieel voordeel op. Onze vakmensen kunnen u hier meer over vertellen.

Daarom Sadexo

Wij zijn niet het enige bedrijf dat bedrijfskleding in Eelde kan maken. Daarvoor kunt u ook bij andere partijen terecht. Maar wij zijn vrijwel wel het enige bedrijf dat:

  • Zulke scherpe prijzen hanteert
  • VCA-gecertificeerd personeel heeft
  • Zo’n ruime collectie topmerken heeft
  • Een eigen webshop maakt voor u
  • Ook leveren wij bij u in Eelde

Meer weten?

Heeft u werkkleding of horecakleding nodig? Wilt u dat alles goed geregeld wordt als het gaat om bedrijfskleding? Maak dan vandaag nog gebruik van onze diensten. U kunt rechtstreeks in onze webshop een bestelling plaatsen. Wilt u liever vrijblijvend advies opvragen?

Dan kunt u hiervoor bellen naar 0519-297942 of 058-7113320 om een van onze mensen persoonlijk te spreken. U mag ook een e-mail opstellen en sturen naar info@sansport.nl. Wij ontvangen u ook graag in onze showroom om uw wensen te bespreken voor bedrijfskleding in Eelde.