Bedrijfskleding Emmeloord

Bent u op zoek naar bedrijfskleding in Emmeloord om uw medewerkers netjes te kleden? Zoekt u naar passende zorgkleding, horecakleding of andere werkkleding? Stop dan met zoeken en schakel Sansport in. Wij hebben een ruim assortiment aan bedrijfskleding en wij kunnen zelfs kleding op maat maken voor u.

Al onze vakmensen hebben een VCA-certificaat. Dit houdt in dat zij precies weten aan welke eisen uw kledingstukken moeten voldoen. Onze beroepskleding voldoet dan ook aan zeer strenge veiligheidseisen. Ook zorgen we ervoor dat onze bedrijfskleding in Emmeloord praktisch in gebruik is, zoals extra zakken voor zorgkleding en bijzonder stevige werkkleding voor bouwvakkers.

Onze heldere werkwijze

Wanneer u besluit om bedrijfskleding in Emmeloord aan te schaffen, dan bent u van harte welkom om onze volledige collectie te komen bekijken in onze showroom. Ook kunnen wij naar u toe komen in Emmeloord. We nemen door wat uw wensen zijn en welke kledingstukken u graag op maat gemaakt wilt hebben. U krijgt daarna een offerte van ons.

Bent u akkoord? Dan nemen wij maten op van uw personeel en produceren wij uw bedrijfskleding. Vervolgens kunnen we een pasdag inplannen, om zeker te weten dat onze beroepskleding helemaal naar wens is. Ook kunnen we een handige webshop maken voor uw organisatie, zodat uw mensen in Emmeloord zelf een bestelling kunnen plaatsen aan de hand van een unieke inlogcode. Dat scheelt u veel werk.

Ga voor kwaliteit met Sansport

Het maken van werkkleding op maat, daarvoor kunt u ook andere bedrijven inschakelen in de regio Emmeloord. Maar wanneer u voor ons kiest, dan krijgt u hoogwaardige kwaliteit en een zeer persoonlijke service. Dat is echter niet het enige. Gaat u met ons in zee, dan profiteert u van het volgende:

  • Onze prijzen voor beroepskleding zijn zeer scherp, ook voor topmerken als Helly Hansen.
  • Wij zorgen ervoor dat onze kleding op verzoek voldoet aan de eisen van de Belastingdienst voor bedrijfskleding.
  • Of het nu horecakleding of zorgkleding betreft, bij ons vindt u de werkkleding die u zoekt.
  • Onze vakmensen kunnen bedrijfskleding voor u op maat maken.
  • U krijgt bij ons een eigen webshop, zodat lange bestellijsten of ingewikkelde Excel-documenten verleden tijd zijn. Ook bezorgen we alles in Emmeloord.

Vragen over onze bedrijfskleding of beroepskleding?

Er zijn vele opties mogelijk en ook hebben we een zeer ruim assortiment aan werkkleding, dus we kunnen ons voorstellen dat u hierbij graag hulp wilt. Wilt u ons persoonlijk spreken, dan kunt u bellen naar 0519-297942 of 058-7113320. U mag ons ook mailen via info@sansport.nl. Of het nu gaat om horecakleding of bedrijfskleding in Emmeloord, onze vakmensen staan met veel plezier voor u klaar.