Bedrijfskleding Emmen

Ieder beroep is anders en ieder uniform moet dan ook aan andere (veiligheids)eisen voldoen. De medewerkers van Sansport zijn VCA-gecertificeerd. Wij weten daardoor met welke eisen rekening gehouden moet worden als het gaat om uw bedrijfskleding. Daarnaast maken wij zorgkleding of andere bedrijfskleding geheel op maat voor u.

Wilt u een bedrijfslogo op uw horecakleding gedrukt hebben? Dat is geen probleem bij ons. Heeft u specifieke kleuren in gedachte? Wij houden hier rekening mee.

Verschillende soorten bedrijfskleding

Bij Sansport bent u in Emmen vindt u verschillende soorten werkkleding, die wij geheel naar wens aanpassen. Hiervoor maken wij gebruik van diverse technieken. Op deze manier zetten wij een eindresultaat neer dat aan uw verwachtingen voldoet. U vindt bij ons:

  • werkkleding
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Disposable bedrijfskleding
  • Promotiemateriaal en –kleding
  • Sportkleding

Bestel eenvoudig online

De meeste bedrijven waarbij u bedrijfskleding kunt bestellen werken met lange bestellijsten die u in moet vullen of met lastige documenten die u op dient te sturen. Bij ons bestelt u eenvoudig uw beroepskleding online met ons Bedrijfskleding Management Systeem (BKM) systeem.

Van tevoren bespreken wij welke bedrijfskleding u gemaakt wilt hebben en meten wij uw medewerkers op. Dit vullen wij in ons systeem in. Met een unieke inlogcode kunnen uw werknemers dan eenvoudig online werkkleding of schoeisel bij ons bestellen. Zo simpel is het.

Meer weten?

Wilt u graag hier meer over weten? Of wilt een afspraak met ons maken? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij zijn te bereiken op 058-7113320 of 0519-297942 . U kunt ook een e-mail sturen naar info@sansport.nl. Hoe kunnen wij u helpen bij uw bedrijfskleding in Emmen?