[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beroepskleding op maat

Of u nu op zoek bent naar horecakleding of naar een politie-uniform, voor bedrijfskleding in Friesland moet u bij Sansport zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van kleding die op het kantoor, de steiger of in de zorg gedragen wordt.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1492153790596-c89cec27-4511-8″ include=”26542,2415,19231″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Welke bedrijfskleding in Friesland zoekt u?

Wanneer u graag werkkleding in Friesland op maat laat maken, dan helpen wij van Sansport Bedrijfskleding u graag. Van zorgkleding tot horecakleding, u vindt het bij ons in het assortiment. Al onze beroepskleding kunnen wij voorzien van uw bedrijfslogo of naam. U kunt hiervoor in Friesland bij ons uit de volgende technieken kiezen:

  • Textielzeefdruk. U kunt het beste voor deze techniek kiezen wanneer u graag een grote bestelling bedrijfskleding plaatst of als de opdruk van groot formaat is.
  • Borduren. Dit is een zeer duurzame manier om uw beroepskleding van een bedrijfslogo te voorzien.
  • Transfers. Deze techniek is zeer geschikt wanneer u kleding in meerdere etappes wilt bestellen.
  • Digitale transfers. Is vergelijkbaar met bovenstaande techniek. Hierbij kan er met kleinere oplages gewerkt worden.
  • Embossing. Met behulp van een stempel wordt uw bedrijfslogo in het textiel van uw werkkleding geperst.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wij weten hoe u werkt

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn al onze werknemers VCA-gecertificeerd. Zij weten dus niet alleen aan welke regels uw zorgkleding of andere bedrijfskleding moet voldoen, maar snappen ook onder welke omstandigheden uw bedrijf werkt. Wij maken dan ook werkkleding voor u dat precies voldoet aan uw eisen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, komen wij vooraf bij u langs of u komt naar ons toe in Friesland. Samen met u zoeken wij dan geschikte kledingstukken uit en stellen wij een scherpe offerte op. Gaat u akkoord, dan spreken wij een pasdag af. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat uw medewerkers de kleding goed passen. Daarna richten wij een online winkel voor u in, waar uw werknemers gemakkelijk de bedrijfskleding in Friesland kunnen bestellen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Graag meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze bedrijfskleding? Of heeft u nog een vraag over onze werkwijze in Friesland? Stuurt u hiervoor een e-mail naar info@sansport.nl of neemt u telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0519-297942 of 058-7113320. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Wilt u voorbeelden van ons werk zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Voor bedrijfskleding in Friesland moet u bij Sansport zijn.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]