Bedrijfskleding Harlingen

Bij Sansport vindt u een ruime keuze aan bedrijfskleding voor verschillende beroepen. Zo kunt u bij ons terecht voor horecakleding, maar ook verkopen wij kleding voor bouwvakkers of winkelpersoneel.

Al deze beroepskleding kunnen wij voor u voorzien van uw bedrijfslogo of een ander ontwerp. Wat mogen wij voor uw bedrijf Harlingen?

Onze bedrijfskleding in Harlingen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij niet met bestellijsten of Excel-bestanden in Harlingen. Wij gebruiken een eigen BKM-systeem (Bedrijfs Kleding Management). Dit systeem biedt u verschillende voordelen.

Wanneer u ons inschakelt voor uw horecakleding of bedrijfskleding, dan komen wij vooraf bij u langs in Harlingen om alles te bespreken en de maten op te nemen. Deze gegevens vullen wij in ons BKM-systeem in. Uw werknemers ontvangen dan een inlogcode, waarmee zij zelf de werkkleding kunnen bestellen.

U kunt iedere werknemer dit apart laten doen, maar ook één medewerker voor iedereen laten bestellen. Daarnaast biedt dit systeem de mogelijkheid om een budget per werknemer in te stellen. Ook kunt u direct zien wie wat besteld heeft.

Daarom Sansport

Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door net dat beetje extra voor u te doen. U profiteert bij ons dan ook altijd van de volgende voordelen:

  • Ruim assortiment aan bedrijfskleding
  • Onze werkkleding is eenvoudig te bestellen via ons BKM-systeem
  • VCA-gecertificeerd, dus wij weten aan welke eisen uw beroepskleding moet voldoen
  • Bij ons vindt u gerenommeerde en gecertificeerde merken in iedere prijsklasse
  • Uw bedrijfskleding wordt geheel naar wens door ons gemaakt

Meer weten?

Wanneer u graag meer informatie wilt over onze bedrijfskleding, dan kunt u natuurlijk altijd contact met onze medewerkers opnemen. Zij vertellen u graag hoe wij u in Harlingen kunnen helpen. Hiervoor kunt een e-mail zenden naar info@sansport.nl of bel ons op 058-7113320 of 0519-297942.