Bedrijfskleding Meppel

Wanneer u zoekt naar bedrijfskleding in Meppel, dan zijn wij van Sansport uw adres. Bij ons vindt u een ruime keuze aan bedrijfskleding. Of u nu graag zorgkleding op maat gemaakt wilt hebben of als bouwbedrijf op zoek bent naar kleding voor uw medewerkers, wij helpen u in Meppel graag. Wij hebben al verscheidene ondernemers geholpen met het ontwerpen van hun werkkleding.

Bedrijfskleding in Meppel bestellen

Wij willen onze klanten uit Meppel zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom werken wij niet met (lange) bestellijsten of onhandige documenten. Wij maken gebruik van een BKM-systeem (Bedrijfs Kleding Management).

Nadat u de gewenste bedrijfskleding heeft uitgezocht en de maten van uw medewerkers opgemeten zijn, worden deze gegevens in het het systeem gezet. Uw werknemers ontvangen dan een unieke inlogcode van ons. Hiermee kunnen zij gemakkelijk online hun bedrijfskleding bestellen.

U kunt in ons BKM-systeem zelf aangeven hoeveel budget er beschikbaar is per werknemer. Ook kunt u gemakkelijk bijhouden wie er welke beroepskleding besteld heeft in Meppel, omdat het systeem de bestellingen opslaat.

Profiteer van onze voordelen

Wij van Sansport hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers zetten dan ook graag die stap extra voor u als klant uit Meppel. Wij bieden u daarom altijd de volgende voordelen:

  • Uitgebreid aanbod aan bedrijfskleding: van overalls tot horecakleding
  • VCA-gecertificeerd. Onze werkkleding voldoet aan strenge veiligheidseisen
  • Gemakkelijk beroepskleding bestellen via ons BKM-systeem
  • Wij maken uw bedrijfskleding naar wens
  • Gerenommeerde en gecertificeerde merknamen in iedere prijsklasse

Wij zijn u graag van dienst

Meer weten over al uw mogelijkheden? Neemt u dan contact met onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over onze werkkleding en ons bedrijf. U kunt natuurlijk ook te allen tijde langskomen in onze showroom wanneer u graag voorbeelden van onze beroepskleding wilt zien.