Dinsdag 3 juli was het dan eindelijk zover, de officiële opening van ons nieuwe pand te Leeuwarden. Het was een heerlijk warme dag en de gasten konden in de lounge tent genieten van een lekker hapje en drankje. Tevens  kon men de nieuwe bedrijfsfilm  bewonderen (binnenkort ook op onze website te bekijken).

Rond  16.00  uur na een korte toespraak van Willem de Jong onder de titel “ONDERNEMEN is topsport” waar Rintje Ritsma en Bertus Folkertsma op aansloten “Topsport is ondernemen”  was het eindelijk zover en ging de opening van het pand van start. Dit ging gepaard met een spetterende show georganiseerd door het Raceteam Bertus Folkertsma. Het eerst zo rustige bedrijventerrein de Hemrik werd wakker geschud door de jammerende motoren van Bertus en Rintje. Zij toonden de gasten hun kunsten op de motor, wat soms verbaasde blikken bij de omliggende bedrijven en voorbijgangers opwekte. Met name de lesauto die spontaan in een zwaar rookgordijn werd gehuld, zal wel even raar hebben opgekeken. De show eindigde met een symbolische opening, waarbij Rintje en Bertus door een papieren zeil reden met hierop het logo van Sansport.

 

Eenmaal het pand ontdaan van de linten die de opening van het pand versperden en het officiële fotomoment was daar dan het moment, de deuren waren geopend en de gasten konden naar binnen. Binnen is het brede assortiment te vinden voor verschillende bedrijfstakken, waaronder natuurlijk de persoonlijke bescherming middelen (P.B.M.), zorgkleding, kleding voor de bouw, caps & petten, jassen, shirts, broeken, diverse schoenen en alle daarbij behorende accessoires.

Wij kunnen niks anders dan terug kijken op een zeer geslaagde dag. Bent u benieuwd geworden naar ons nieuwe pand en de producten die wij verkopen. Woensdag 4 juli en Donderdag 5 juli kunt u nog binnenlopen tijdens onze opendagen met 20% korting op het Helly Hansen assortiment. Of kom gewoon een keer langs. U bent van harte uitgenodigd.

Meer foto’s vind u op onze facebook pagina:
Foto’s pand Leeuwarden & Foto’s Openingsdag