Online bestellen via Bedrijfskleding Management Systeem

Geen gedoe meer met ingewikkelde Excel-bestanden, niet meer de verkeerde maten bestellen, geen lange bestellijsten maken. Dat is allemaal voorbij met ons BKM-systeem (Bedrijfs Kleding Management), waar u als klant gratis gebruik van kunt maken. Bekijk ons assortiment sport – en/of promotie textiel.

Voor uw gemak hebben wij een online systeem beschikbaar dat u veel werk uit handen neemt. Nadat u een kledingpakket heeft uitgezocht en wij met een passessie de maten van uw medewerkers hebben opgenomen, zetten wij deze in het BKM-systeem. Met een unieke inlogcode kunt u of uw medewerker de kleding online bestellen. Het systeem herkent de gebruiker aan de unieke inlogcode en daarmee zijn maten en zijn kledingpakket.

Werking BKM systeem

Het systeem kan op verschillende manieren gebruikt worden. De kleding kan door één persoon voor alle medewerkers worden besteld, maar het is ook mogelijk dat alle medewerkers dit voor zichzelf doen. We kunnen dan in het systeem een persoonsgebonden budget vastzetten tot een door u te bepalen limiet in bedrag of kledingpunten. Ook houdt dit systeem de historie bij zodat u ook kunt nagaan wanneer wie wat heeft besteld.

In het systeem kunt u aangegeven of de spullen bij uw medewerker thuis of bij u op het bedrijf afgeleverd moeten worden.

Systeem naar wens aan te passen

In overleg met de gebruikers en het ICT bedrijf kunnen wij het systeem aan uw wensen aanpassen. Misschien wilt u het systeem uitbreiden met de mogelijkheid dat uw medewerkers zelf hun gereedschap kunnen bestellen of onderdelen opvragen die u op voorraad heeft. Het kan allemaal. Eén gesprek met onze specialist en wij zetten uw wens om naar de meest ideale online shop.

Al met al kan dit BKM-systeem u veel tijd en daardoor geld besparen. Graag maken wij een demoversie voor u. Neem daarvoor contact met ons op.