Promotionele artikelen

Sansport is behalve in sportkleding gespeciaialiseerd in promotionele artikelen. Wilt u ook een sportevenement promoten of uw naam verbinden aan een evenement? Neem voor de mogelijkheden contact op met onze specialist. Ook zoeken wij graag naar schijnbaar onmogelijke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring en contacten in deze branche is bijna niets ons te gek.

Custom made

bidon

Custom made

paraplu

Custom made

boxershort

Custom made

mok

Caps

Wij kunnen in eigen huis een cap van een bedrukking of borduring voorzien. Maar wanneer u geld wilt besparen, laten we de cap compleet met uw logo in het Verre Oosten produceren. De levertijd is dan circa zes tot twaalf weken (afhankelijk van de transportmethode). Voordeel is dat we de cap dan ook in uw eigen huisstijl kunnen laten maken. Interesse? neem contact op met onze specialist.

Custom made

Custom made

Custom made

Custom made

Wintermutsen

Een wintermuts is een gewaardeerd artikel. We hebben een uitgebreid standaard voorraadassortiment, maar kunnen een muts ook geheel in uw huisstijl maken. Hoe eerder u mutsen bestelt, hoe voordeliger deze zijn. Wij kunnen mutsen namelijk in het Verre Oosten laten produceren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wilt u deze mutsen vóór de winter ontvangen? Bestel ze dan vóór eind september. Uiteraard kunnen wij in eigen huis de mutsen van uw logo voorzien.

Custom made

Custom made

Custom made

Custom made