Bedrijfskleding Stadskanaal

Sansport helpt u graag bij het vinden van de juiste bedrijfskleding in Stadskanaal. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van werkkleding voor diverse bedrijven. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd en weten zij dus aan welke eisen uw bedrijfskleding moet voldoen in Stadskanaal.

Of u nu zoekt naar horecakleding, een outfit voor verpleegkundigen of beschermende kledij voor op de steigers of in de garage, wij zijn u graag van dienst.

Werkkleding gemaakt naar wens

U bent bij Sansport aan het juiste adres voor verschillende soorten kledij voor uw werknemers in Stadskanaal. Onze kleding kan worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Verschillende technieken worden hiervoor gebruikt. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Ontdek ons assortiment werkkleding

  • Bedrijfskleding voor verschillende vakgebieden. Van kleding voor bouwvakkers en wegwerkers tot zorgkleding
  • Wegwerpbare beroepskleding. Van haarnetjes tot complete overalls
  • PBM: persoonlijke beschermingsmiddelen. Van helmen tot gelaatsbescherming.

Naast bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor sport- en promotiekleding. Wilt u hier meer over weten? Of over onze werkkleding? Neemt u dan contact op. Wij vertellen u graag meer.

Bestel eenvoudig uw kleding online

Omdat wij niet met lange (papieren) bestellijsten of moeilijke documenten werken, is het bestellen van bedrijfskleding bij Sansport zeer gemakkelijk. Schakelt u ons in voor uw beroepskleding, dan maken wij eerst een afspraak om alles door te spreken. Dit kan bij u in Stadskanaal, maar ook bij ons in de winkel. Vindt u bij ons een collectie die naar wens is, dan maken wij een offerte op.

Na akkoord van u gaan wij aan het werk. Ook komen wij nog een keer naar u in Stadskanaal toe om de kleding door te passen. Is alles naar wens, dan zetten wij alle gegevens in ons BKM-systeem. Uw medewerkers krijgen hiervoor een uniek inlogcode, zodat zij zelf hun bedrijfskleding in Stadskanaal kunnen bestellen. Tevens is het mogelijk om hiervoor één persoon aan te wijzen.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen voor ons? Wilt u graag meer weten over de horecakleding of andere bedrijfskleding die wij op maat maken? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen in Stadskanaal? In al deze gevallen kunt u contact opnemen met ons. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.