Veiligheidsschoenen Joure

Bent u op zoek naar stijlvolle en functionele veiligheidsschoenen? Sansport heeft een zeer breed aanbod heren en dames schoenen zodat u in elke sector veilig aan de slag kunt! Sansport is in Joure en omstreken al ruim 15 jaar een begrip en specialist in veiligheidsschoenen. Naast onze webshop kunt u ook een kijkje komen nemen in één van onze showrooms.

Veilig voor iedere sector

Iedere sector stelt eisen aan veiligheidsschoenen, van hygiëne tot veiligheid. U kunt zich bij één van onze showrooms laten informeren naar de mogelijkheden en ons ruime assortiment bekijken. Sansport biedt namelijk een breed assortiment veiligheidsschoenen met een groot aantal gerenommeerde en gecertificeerde merken voor onder andere de volgende sectoren:

  • Bouwinstallatie en logistiek
  • Reparatie- en garagewerk
  • Food
  • Zorg en welzijn

Veiligheidseisen

Veiligheidsschoenen zijn in de afgelopen tijd veel veranderd. Bij Sansport Joure bent u aan het juiste adres als het gaat om stijlvolle heren en dames schoenen, stoere sneakers en leren boots. Alle veiligheidsschoenen van Sansport voldoen aan de veiligheidseisen en zorgen voor een stijlvolle outfit.

Geïnteresseerd in stijlvolle veiligheidsschoenen voor uw sector? Laat u terugbellen door één van onze specialisten of vraag een offerte aan.