Groot assortiment aan bedrijfskleding in Zwolle

Bent u op zoek naar een onderneming die is gespecialiseerd in het op maat maken van bedrijfskleding in Zwolle? Bij Sansport kunnen alle kleding voorzien van een logo of opdruk naar wens. Wij bespreken vooraf altijd met uw wat er mogelijk is, wat uw wensen zijn en wat het kostenplaatje is. U weet bij ons dus altijd van tevoren waar u aan toe bent. Welke bedrijfskleding zoekt u?

U kunt bij ons terecht voor:

Bij Sansport vindt u een ruime keuze aan bedrijfskleding. Wij kunnen uw werkkleding voorzien van een logo of opdruk naar wens. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken om zo het eindresultaat te creëren waar u naar op zoek bent. Maar wij bieden u in Zwolle meer. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Bedrijfskleding, denk hierbij aan zorgkleding, maar ook uniformen voor in de horeca of voor in de bouw
  • PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen), zoals helmen, gehoorbescherming en gelaatsbescherming
  • Disposable beroepskleding, bijvoorbeeld haarnetjes, maar ook kleding en schoeisel
  • Promotiekleding en –materiaal
  • Sportkleding

Benieuwd geworden naar wat wij u in Zwolle allemaal te bieden hebben? Neemt u dan contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u hier graag meer over.

Eenvoudig bedrijfskleding in Zwolle bestellen

Wilt u in Zwolle ook niet langer met lange bestellijsten voor uw bedrijfskleding werken? Kies dan voor de werkkleding van Sansport. Wij werken namelijk niet met Excel-documenten of bestellijsten. In plaats daarvan maken wij voor ieder van onze klanten een eigen webwinkel aan, waar zij gemakkelijk hun eigen beroepskleding kunnen bestellen.

Vooraf worden eerst alle maten van uw werknemers opgemeten en wordt de kleding gepast. De bedrijfskleding die u via ons bestelt, voldoet dan ook altijd aan uw verwachtingen.

Meer weten?

Heeft u nog een vraag over onze horecakleding? Of wilt u graag meer informatie over hoe wij bedrijfskleding in Zwolle op maat maken? Neemt u hiervoor dan contact met ons op.